DISPONIBIL IN CURAND 2022 la Berryland!

Paint-ball

Paintball-ul este o activitate sportiva de adrenalina în care participanții utilizează pistoale cu aer comprimat pentru a trage bile mici de vopsea în alți jucători. În esență este un joc de atac deoarece jucătorii atinsi de bilele de vopsea în timpul jocului sunt eliminați.

Intr-o partida de joc, două echipe se confruntă pentru a elimina toți jucătorii echipei adverse sau pentru a atinge obiectivul (cum ar fi capturarea steagului sau eliminarea unui anumit jucător). Un joc tipic de paintball non-profesional durează de obicei între 10 și 20 de minute.

Este un joc care îmbină distracția, strategia și munca în echipă și în care reflexele și instinctele participanților sunt puse la încercare, fără niciun risc. Acest joc, este, in prezent,  un joc de adrenalina foarte popular și ideal pentru a elimina stresul și tensiunile din rutina zilnică.  Este, de asemenea,  jocul ideal pentru petreceri, zile de nastere, conventii, petreceri de burlaci/burlacite, banchete,  team building-uri, antrenamente in aer liber, etc… , iar varsta minima recomandata pentru a juca este de 16 ani.

Serviciu disponibil si in punctul de lucru din Densusi

Disponibil in curand la Berryland!

Airsoft

Airsoftul este un joc/sport în care participanții folosesc replici ale unor arme reale, neletale şi echipamente de camuflaj cu scopul de a simula un conflict sau diverse scenarii militare. Astfel se pun in aplicare tactici militare, într-un cadru controlat, organizat, iar scopul fiecărui jucător este să elimine indivizii din echipa adversă.

Airsoftul, ca orice sport, are un cod de onoare. Dacă un jucător este lovit de o bila airsoft, acesta este eliminat automat și nu poate intra din nou până la următorul meci. Bilele din PVC Airsoft nu lasa urme foarte vizibile pe haine. Deci, este posibil să-i păcăliți pe ceilalți jucători? Da, este, dar în airsoft jucătorii trebuie să se bazeze pe onestitatea celor care au fost „etichetati” în a accepta că au fost loviți de un proiectil.

Aceasta este o activitate de strategie, cu tactici, lucru în echipă și coduri de onoare. Fără îndoială, un sport captivant cu scenarii de război, replici de arme reale și actori care joacă roluri și scenarii interesante. Airsoft este, asadar, o opțiune perfectă atât pentru fanii conflictelor de război care vor să se simtă parte dintr-unul, cât și pentru cei care vor doar să se distreze. În orice caz, jucătorii se vor putea simți ca intr-o sceneta militară în care ei sunt protagoniști.