DISPONIBIL DIN IUNIE la Berryland!

Culesul fructelor de padure cu gust autentic romanesc 

Asezate chiar langa Complexul Recreativ Berryland, culturile de mure, zmeura si capsuni cu gust autentic romanesc isi asteapta an de an vizitatorii.
Poti intra pe culturile noastre si savura in voie gustul autentic romanesc al fructelor de padure Continental Berryland, iar la iesirea de pe culturi platesti doar cantitatea de fructe pe care vrei sa o iei acasa.

Disponibil la Berryland!

Jocuri de masa 

O varietate de jocuri de masa te asteapta sa te bucuri de ele in foisoarele special amenajate de la Berryland.
Printre ele, se numara: Remi, Sah, Carti de joc, Nu te supara, frate!, Monopoly, Domino, Scrabble, Table, Rulete, Jocuri de Memorie, Foosbal Winnie, Orasele Lumii, WTF- Joc de intrebari pentru adulti peste 18 ani, Femei contra barbati, Carti de citit (romane, aventura, istorice, cunostiinte generale, stiinte ale naturii, poezii, etc)

Zona de relaxare

CIUBERE

8

SAUNE

2

La Berryland, totul este gandit pentru completa relaxare a clientilor nostri. De aceea ciuberele cu privire la peisajele fabuloase de la poalele Retezatului, dar si saunele noastre te asteapta si iti promitem ca iti vei incarca bateriile si te vei simti conectat la natura.

Disponibil la Berryland!

Sala de jocuri 

La Berryland gasesti o serie de alte activitati de petrecere a timpului liber in zona special amenajata, printre care se enumera:
Mese de billiard
Mese de ping-pong
Mese de hockey
Mese de fotbal

DISPONIBIL la Berryland!

Trasee la liber cu biciclete montane electrice 

O alta activitate placuta si relaxanta este reprezentata de traseele la liber cu bicicletele montane electrice pe care le oferim in regim de inchiriere clientilor nostri. Este o activitate placuta, care nu necesita foarte mult efort si prin care puteti descoperi frumusetea regiunii care ne inconjoara, din Tara Hategului.

Cost activitate: 20 ron/ora

Serviciu disponibil si in punctul de lucru din Densusi