DISPONIBIL IN CURAND la Berryland!

Volei

Voleiul este un sport în care două echipe, separate de un fileu înalt, trebuie să treacă o minge pe deasupra acestuia, cu scopul de a face ca mingea să atingă terenul advers. Fiecărei echipe îi sunt permise cel mult trei loviri (și una sau doua loviri) pentru a trimite mingea către terenul celeilalte echipe. Pot atinge cu piciorul doar unul din fiecare echipă, la fiecare servă. Pentru a servi se va ieși din teren. Un punct se câștigă dacă mingea atinge terenul advers sau dacă nu se respectă regula celor trei atingeri.

O echipa de volei este alcătuită din 6 jucători. Se joacă 3 seturi câștigătoare din 5, fiecare set a câte 25 de puncte; în caz de egalitate la scorul 24 – 24 se continuă setul până în momentul în care una din cele două echipe obține o diferență de 2 puncte (29 – 27, 31 – 29 etc). În cazul în care este nevoie de jucarea ultimului set pentru desemnarea câștigătorului, acesta se joacă până la 15 (sau până la o diferență de două puncte).

Competiția dezvoltă resursele latente, scoțând în evidență îndemânarea, spontaneitatea, creativitatea și estetica si este o modalitate excelenta de a face miscare si de a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi.

Disponibil la Berryland!

Badminton

Badmintonul este un sport în care doi jucători sau două perechi de jucători joacă plasându-se fiecare de câte o parte a unui fileu care împarte terenul dreptunghiular în două jumătăți egale. Cei doi jucători sau două perechi câștigă puncte lovind un fluturaș (minge) cu racheta astfel încât acesta să treacă peste fileu și să aterizeze în terenul advers.

Este un joc ideal pentru petreerea timpului liber si pentru relaxare si distractie pe cinste!

DISPONIBIL la Berryland!

Tenisul de masă (ping-pong) 

Tenisul de masă (cunoscut și sub denumirea de ping-pong) este un sport cu rachetă jucat între doi jucători sau două perechi de jucatori (dublu). Este un sport olimpic originar din Seul (1988), dar și sportul cu cel mai mare număr de practicanți, cu 40 de milioane de jucători concurând în întreaga lume.

Potrivit unui studiu realizat de NASA, este cel mai complicat sport pe care o ființă umană îl poate practica,  la nivel profesional. Diverse studii au arătat că practicarea acestui sport îmbunătățește, printre altele, timpul și capacitatea de reacție, coordonarea ochi-mână, concentrarea și memoria.
Te asteptam la Berryland pentru a te relaxa la o partida de ping-pong, in mijlocul naturii!