„Mai mult decat un popas”

Complexul Recreativ Berryland este tinutul fructelor de padure cu gust autentic romanesc unde adulti si copii deopotriva se pot relaxa si distra intr-un cadru de poveste

Despre Noi

In tara Hategului, printre culturi intinse de fructe de padure, Complexul Recreativ Berryland este o oaza de relaxare pentru iubitorii de natura, relaxare, si distractie in aer. Este un concept unic in judetul Hunedoara, unde atat copiii cat si adultii pot petrece clipe de neuitat si se pot reconecta la simplitatea si frumusetea naturii!

Berryland este un complex recreativ situat in comuna Bretea Romana, din judetul Hunedoara care s-a nascut din dorinta de oferi un spatiu pentru distractie, relaxare si aventura pentru iubitorii de natura si de fructe de padure cu gust autentic romanesc, fiind o poveste semnata de Continental Berries.

Zona este gandita pentru a binedispune atat adulti, cat si copii, astfel ca ca toti sa isi incarce bateriile si sa uite de stresul de zi cu zi. Pe langa culturile intinse de fructe de padure care de abia astepta sa fie culese si gustate de pofticiosi, complexul dispune de o  multime de servicii si experiente pe care le ofera iubitorilor de natura.

În Curând – Iar pentru cei care vor sa traiasca la maxim experienta naturii de la poalele muntilor Retezat, Berryland pune la dispozitie cazarea Glamping- carute glamour, echipate corespunzator, cu tot confortul necesar pentru relaxarea mult asteptata. 

Insa, noi te asteptam cu drag sa ne vizitezi si sa te convingi singur de frumusetea si autenticitatea acestui loc de poveste!

Asadar ce mai astepti? Ia-ti familia si prietenii si vino la Berryland!

Fa o rezervare!

Pentru a rezerva o activitate, pentru a organiza un eveniment sau pentru a afla mai multe detalii despre Berryland, lasa-ne un mesaj si iti vom raspunde in cel mai scurt timp!