Activități recreative

La Berryland, relaxarea merge mână în mână cu mișcarea. Fie că vii cu prietenii, familia sau în cuplu, avem o serie de activități recreative menite să îți aducă starea de bine. Aici, redevii copil. Te joci, alergi, râzi, mănânci cele mai gustoase fructe de pădure și te bucuri de un cadru natural fermecător pe care îl oferă acest ținut plin de istorie, de la poalele Retezatului.

Descoperă activitățile noastre recreative și trăiește experiența unică Berryland!

Jocuri de societate la foișoarele din stuf

O varietate de jocuri de masă te așteaptă să te bucuri de ele în foișoarele special amenajate de la Berryland. Între acestea se numără: Remi, Șah, Cărți de joc, Orașele Lumii, Nu te supăra, frate!, Monopoly, Domino, Scrabble, Table, Rulete, Jocuri de Memorie, Foosbal Winnie, WTF- Joc de întrebări pentru adulți peste 18 ani, Femei contra bărbați etc.

Sală de jocuri pentru adulți și copii +12 ani

La Berryland găsești următoarele jocuri distractive pentru petrecerea timpului liber, în cele două zone special amenajate:

Biliard

Ping-pong

DARTS

Shuffleboard

Loc de joacă, semiumbrit, în exterior (copii până la 7 ani)

La Berryland, am amenajat pentru cei mai mici oaspeți ai noștri un spațiu feeric, cu nisip, trambuline, leagăne și decoruri inspirate de desenele animate, pentru ca joaca să țină cât e ziua de lungă.

PARC DE AVENTURĂ (destinat copiilor până la 13 ani)

Berryland a amenajat o zonă de aventură unde 3 tiroliene și o mulțime de trasee de cățărare îi așteaptă pe micii exploratori.

Intră în lumea aventurii la Berryland și explorează acest spațiu de joacă interactiv!

Ferma de Păsări

În cadrul complexului recreativ Berryland există o fermă cu peste 300 de păsări, care mai de care mai frumoase și mai moțate. Copii și adulți, deopotrivă, sunt așteptați să se relaxeze pe băncuțele din incinta fermei și să facă cunoștință cu animăluțele noastre: cocoși, găini, rațe, gâște, curcani, iepurași. De asemenea, în cadrul complexului, mai puteți admira păuni și fazani.