„Mai mult decat un popas”

Complexul Recreativ Berryland este tinutul fructelor de padure cu gust autentic romanesc unde adulti si copii deopotriva se pot relaxa si distra intr-un cadru de poveste

CONCEPTUL BERRYLAND

Lângă Hațeg, printre culturi întinse de fructe de pădure, Complexul Recreativ Berryland este o oază de relaxare pentru iubitorii de natură și distracție în aer liber. Berryland este un concept unic în județul Hunedoara, creat pentru a oferi clipe de neuitat tuturor celor care fac popas aici.

Situat în comuna Bretea Română, din județul Hunedoara, acest loc s-a născut din dorința de a oferi un spațiu complex, în care mișcarea, distracția, relaxarea și aventura, alături de gustoasele noastre fructe de pădure, să-și dea mâna pentru o experiență de neuitat în natură.

Pe lângă culturile întinse de fructe de pădure care abia așteaptă să fie culese și gustate de pofticioși, Berryland oferă o mulțime de servicii și experiențe oaspeților săi.

Pentru adulți și copii deopotrivă, acest loc este plin de surprize şi provocări. Locuri de joacă și de aventură, biliard, ping-pong, jocuri de societate, shuffle board, darts profesional, terenuri de volei, badminton sau tenis cu piciorul, tiroliene, trasee de cățărare, si multe alte activități, așteaptă să fie descoperite!

Relaxare, distracție, adrenalină sau toate laolaltă, tu alegi ce dorești să experimentezi pe tărâmul fructelor de pădure cu gust autentic românesc!

Fa o rezervare!

Pentru a rezerva o activitate, pentru a organiza un eveniment sau pentru a afla mai multe detalii despre Berryland, lasa-ne un mesaj si iti vom raspunde in cel mai scurt timp!