Așezate chiar lângă Complexul Recreativ Berryland, culturile de mure, zmeură și căpșuni cu gust autentic românesc își așteaptă an de an vizitatorii.

În prețul biletului de intrare, beneficiezi de acces pe culturile noastre și poți savura în voie gustoasele noastre fructe de pădure.

După ce ai mâncat pe săturate, la ieșirea de pe culturi, doar cantitatea culeasă pentru a o lua acasă o plătești.

La Berryland, relaxarea merge mână în mână cu mișcarea. Fie că vii cu prietenii, familia sau în cuplu, avem o serie de activități recreative menite să îți aducă starea de bine. Aici, redevii copil. Te joci, alergi, râzi, mănânci cele mai gustoase fructe de pădure și te bucuri de un cadru natural fermecător pe care îl oferă acest ținut plin de istorie, de la poalele Retezatului. Descoperă activitățile noastre recreative și trăiește experiența unică Berryland!

Indiferent de vârstă, sportul e o modalitate distractivă prin care ne relaxăm. Iar la Berryland, pentru o distracție pe cinste, ai la dispoziție:

Terenuri de Volei

Terenuri de Badminton

Terenuri de Fotbal cu Piciorul

Important: Nu uita să ceri de la bar mingea, rachetele de badminton și fluturașii!

Deși Berryland este un spațiu destinat relaxării, și adrenalina, în doze potrivite, contribuie la starea noastră de bine. Te așteptăm să experimentezi activitățile noastre și să petreci clipe memorabile alături de cei dragi!