Activităti Sportive

Indiferent de vârstă, sportul e o modalitate distractivă prin care ne relaxăm. Iar la Berryland, pentru o distracție pe cinste, ai la dispoziție:

Terenuri de Volei

Terenuri de Badminton

Terenuri de Fotbal cu Piciorul

Important: Nu uita să ceri de la bar mingea, rachetele de badminton și fluturașii!

Volei

Voleiul este un sport în care două echipe, separate de un fileu înalt, trebuie să treacă o minge pe deasupra acestuia, cu scopul de a face ca mingea să atingă terenul advers. Fiecărei echipe îi sunt permise cel mult trei loviri (și una sau doua loviri) pentru a trimite mingea către terenul celeilalte echipe. Pot atinge cu piciorul doar unul din fiecare echipă, la fiecare servă. Pentru a servi se va ieși din teren. Un punct se câștigă dacă mingea atinge terenul advers sau dacă nu se respectă regula celor trei atingeri.

Vino la Berryland cu prietenii si joacă o partidă de volei, în inima naturii!

Badminton

Badmintonul este un sport în care doi jucători sau două perechi de jucători joacă plasându-se fiecare de câte o parte a unui fileu care împarte terenul dreptunghiular în două jumătăți egale. Cei doi jucători sau două perechi câștigă puncte lovind un fluturaș (minge) cu racheta astfel încât acesta să treacă peste fileu și să aterizeze în terenul advers.

Este un joc ideal pentru petreerea timpului liber si pentru relaxare si distractie pe cinste, iar la Berryland, înconjurat de peisaje fabuloase, cu siguranță va fi o experiență de neuitat!

Tenisul de masă (ping-pong) 

Tenisul de masă (cunoscut și sub denumirea de ping-pong) este un sport cu rachetă jucat între doi jucători sau două perechi de jucatori (dublu). Este un sport olimpic originar din Seul (1988), dar și sportul cu cel mai mare număr de practicanți, cu 40 de milioane de jucători concurând în întreaga lume.

Te așteptăm la Berryland sa joci o partidă de ping-pong în compania celor dragi!