Berryland

Marea Redeschidere 1 mai 2023

Complexul Recreativ Berryland isi redeschide portile pe 1 mai 2023!

Cu aceasta ocazie, toti iubitorii de natura, de distractie, relaxare dar si fructe de padure cu gust authentic romanesc, sunt asteptati, cu mic cu mare la Berryland pentru a trai impreuna o vara de poveste, cu o multime de surprize!

Prima din ele este chiar infatisarea Complexului Recreativ Berryland…. Una de poveste! O multime salcii, copaci din diferite specii si plante decorative vor insufleti Complexul Recreativ Berryland pentru ca intreaga experienta traita aici sa fie de neuitat.

Tot din acest nou sezon, Complexul Recreativ va adauga pe lista activitatilor sale un spatiu destinat aventurii, unde copiii sunt invitati sa se bucure de cele peste 20 de trasee de Aventura, cu grad diferit de dificultate, dar si de cele 3 mini-tiroliene de 30 metri fiecare.

Si nu in ultimul rand, micii iubitori de animalute vor putea admira in curand, in acest sezon, ferma Berryland: o multime de gaini de diverse rase, rate, gaste, porumbei, fazani, pauni, iepuri sau veverite, toate vor contribui la crearea unei experiente inedite in inima naturii!

Toate aceste activitati, precum si multe altele precum jocurile de masa, billiard, ping pong, mese de hockey si fotbal, terenuri de badminton, volei sau tenis cu piciorul, airsoft, paintball sau trasee la liber cu bicletele electrice precum si experienta unica a culesului de fructe de padure cu gust autentic romanesc in sezon va asteapta la Berryland, pentru a trai experienta relaxarii intr-un cadru de poveste si la un pret pentru toate buzunarele:

19 ron Copii (3-12 ani)

Consulta ce intra in acest pret

Link catre TARIFE

29 ron Adulti (+12 ani)

Consulta ce intra in acest pret

Link catre TARIFE

Va asteptam!

Berryland: Mai mult decat un popas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *