Termeni Si Conditii

 

Aceasta asectiune defineste termenii si conditiile ce trebuiesc respectate de potentialii client si vizitatori care utlizeaza sau vor sa utilizeze siteul www.berryland.ro. (Site-ul)

 

Prin accesarea acestui site web si/ sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa intrerupeti si/sau sa nu accesati acest site. Siteul este administrat in exclusivitate de catre SC Complex Recreativ Berryland SRL care isi rezerva dreptul de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage in parte sau in intregime termenii, conditiile, sau preturile serviciilor oferite. Utilizatorul confirma ca a citit si a acceptat aceste conditii si termini in intregime.

 

Tot continutul acestui site (imagini, texte, grafica, simboluri, marci comerciale, logo-uri, elemente de grafica web, scripturi, programe si baze de date) este proprietatea exclusiva a SC Complex Recreativ Berryland SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Este strict interzisa folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara un acord scris prealabil de la proprietari, iar realizarea acestui lucru va fi sanctionat conform legilor in vigoare.

 

Sc Complex Recreativ Berryland SRL, cu sediul commercial in sat Gantaga, Comuna Bretea Romana, nr 23, Judet Hunedoara, inregistrata la Registrul Comertului sub J20/1511/06.10.2021, cod de identificare fiscala 45012730 ( denumita in continuare ¨Berryland¨ sau ¨Societatea¨). Pentru mai multe informatii referitoare la societate, va rugam sa ne contactati la adresa de email continentalberries@gmail.com.

 

Utilizatorul este orice persoana fizica, indetificabila care viziteaza sau doreste sa viziteze siteul www.berryland.ro

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul www.berryland.ro va pune la dispozitie informatii legate de Complexul Recreativ Berryland si serviciile disponibile cu scop informativ general si nu garanteaza de acuratetea lor la un moment dat. Aceste date sunt actualizate constant insa se va incerca mentinerea acuratetii odata ce sunt publicate.

 

 

Incheierea Contractului

 

 1. In cazul in care se plaseaza o rezervare pe site, contractul va fi considerat incheiat doar in momentul achitarii serviciilor la sediul societatii.
 2. Prin utilizarea siteului si plasarea unei rezervari, clientul/utilizatorul declara implicit ca este de acord cu modul in care Societatea isi desfasoara activitatea si cu modul de comunicare electronic (via email sau telefonic).
 3. Momentul la care contractul se va considera incheiat, este cel cand cumparatorul achita plata serviciului rezervat in incinta complexului recreative Berryland. Pe site doar se poate rezerva un serviciu/solicita informatii suplimentare legate de organizarea unui eveniment.

 

 

Plasarea unei rezervari

 

 1. Prin finalizarea procesului de rezervare, Utilizatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si adevarate.
 2. Prin finalizarea procesului de rezervare, utilizatorul consimte ca societatea sa il contacteze prin intermediul telefonului/adresei de email facilitate in orice situatie care presupune contactarea Utilizatorului.

Plata

 

 1. Plata se poate efectua online sau cash, doar la sediul complexului, unde se realizeaza aceste activitati/servicii. Nu se poate efectua plata pe site, doar se pot rezerva servicii aici.
 2. Toate tarifele serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si include TVA.
 3. In cazul platilor prin card bancar la sediul complexului, Societatea nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de persoana care achizitioneaza respectivul serviciu, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara applicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON, responsabilitatea aceasta revenind doar celui/celei care achizitioneaza serviciul.

Facturarea

 1. Cumparatorul va primi bon fiscal pentru orice comanda plasata in cadrul Complexului Recreativ Berryland.

Comunicarea Electronica

 1. Comunicarea intre societate si cel/cea care plaseaza o rezervare pe site va fi realizata prin intermediul mijloacelor de comunicare electronica (email, telefon, whatssap).

Proprietatea Intelectuala

 1. Complex Recreativ Berryland SRL detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

 

 1. Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest sitesunt proprietatea SC Complex Recreativ Berryland SRL, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

 

 1. Este interzisa modificarea, copierea, stergerea, distribuirea, modificarea, publicarea sau comercializarea materialelor existente pe acest site precum si utilizarea continutului siteului fara acordul scris si explicit al SC Complex Recreativ Berryland SRL.

 

 

 1. Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta, in special atunci cand doriti informatii suplimentare legate de organizarea unor evenimente in incinta complexului sau doriti sa realizati o rezervare.
 2. Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 1. Utilizatorii care viziteaza siteul berryland.ro si care ofera informatii personale sau date cu caracter personal pe acest site isi manifesta acordul pentru prelucrarea acestor date si informatii de catre SC Complex Recreativ Berryland. SRL, pentru transmiterea de materiale promotionale specifice, cum ar fi cele de tip marketing direct, pentru solutionarea de catre SC Complex Recreativ Berryland SRL a oricaror cereri, intrebari, reclamatii, etc.
 2. SC Complex Recreativ Berryland SRL se angajeaza sa respecte confidentialitatea acestor date cu caracter personal iar utilizarea siteului de catre dumneavoastra reprezinta acceptul dumneavoastra ca aceste date sa fie prelucrate în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 3. In cazul in care aveti neclaritati legate de exercitarea drepturilor dumneavoastra asupra siteului si protectia utilizarii va rugam sa ne lasati un mesaj pe pagina web sau la adresa de email continentalberries@gmail.com
 4. SC Complex Recreativ Berryland SRL informeaza utilizatorii ca in incinta complexului dar si pe culturile proprietate privata ale complexului, exista camere de filmat cu supraveghere video 24/7. De asemenea, realizam fotografii si videoclipuri in scop publicitar. Accesul dumneavoastra in incinta acestui complex dar si pe culturile noastre reprezinta acceptul dumneavoastra de a fi filmat/fotografiat. In cazul in care nu doriti acest lucru, este necesar sa parasiti complexul, iar in cazul in care poza dumneavoastra a fost surprinsa de aparate foto/video si doriti sa fie stearsa, va rugam sa ne contactati la adresa de email continentalberries@gmail.com
 5. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati sectiunea Politica de confidentialitate

Raspunderea

 

Sc Complex Recreativ Berryland SRL isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic Termenii si Conditiile Siteului pentru a reflecta orice modificari survenite, atat din punct de vedere al functionarii siteului cat si din punct de vedere legal.

 

Jurisdictia

 

 1. Contractul incheiat conform celor de mai sus este supus legislatiei Romane.
 2. In cazul in care un eventual conflict nu poate fi rezolvat pe cale amiabila, instantele de judecata vor fi competente in ce priveste respectarea prevederilor legale.