Despre fructe

Vremea Murelor la Berryland 2022!

Continental Berries lucreaza de zor si la noul sezon al murelor noastre cu gust autentic romanesc, care vor astepta, in curand, iubitorii acestor fructe in Complexul Berryland!

Insa, pana una alta, mai jos vom discuta despre importanta murelor in dieta noastra de sezon si beneficiile aportate organismului nostru. Poate , peintre cele mai importante beneficii ale consumului de mure este continutul ridicat de resveratrol, cel mai puternic antioxidant din lume, cu rol in prevenirea cancerului si al luptei impotriva radicalilor liberi care ne deterioreaza si imbatranesc organismul. Pe langa asta, murele contin seleniu, cu rol in combaterea depresiei, dar si putine calorii si glucide, ceea ce le fac gustarea ideala cand suntem la dieta, dar si pentru suferinzii de diabet. Ele mai contin vitamina C in cantitati mari,acid folic, fier, magneziu, fosfor, potasiu, dar si luteina, aceasta din urma ajutandu-ne impotriva razelor UV si in obtinerea unui bronz frumos. Murele, ne ajuta astfel sa combatem constipatia, sa amelioram hemoroizii, sa ne intarim sistemul osos si imunitar, sa detoxificam ficatul
, dar si sa prevenim anemia.

Asadar, o serie de beneficii extraordinare pentru niste fructe asa mici! Iar murele noastre cu gust autentic romanesc sunt dulci, zemoase si parfumate!

Noi te asteptam cu drag La Berryland, sa iti culegi tu singur portia de sanatate si sa traiesti experienta unica a conectarii cu natura!

Related Posts

One thought on “Vremea Murelor la Berryland 2022!

  1. uzonovici matilda spune:

    Am revenit cu mare drag la Berryland împreună cu fiica și nepoata mea, care au fost încântate de ce au văzut în interiorul complexului și de frumusețea locului. Surpriza mare a fost faptul că am putut culege și să mâncăm mure . Fructul mare si gustul minunat, adevărat gust al fructului de pădure. Am mâncat pe săturate și fiecare dintre noi am cules cât să umplem o caserolă pe care l-am luat acasă, plătind doar biletul de intrare. Am servit și un smootie din fructe de pădure , excelent, iar la plecare am cumpărat și câte o cutie de căpșuni producție proprie, cu gust delicios. Acasa repetir cu smoothie !!! Vă mulțumim frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *