Paint-ball

PAINTBALL

Paintball-ul este o activitate sportivă de adrenalină în care participanții utilizează pistoale cu aer comprimat pentru a trage bile mici de vopsea în alți jucători. În esență, este un joc de atac, deoarece jucătorii atinși de bilele de vopsea în timpul jocului sunt eliminați. Este jocul ideal pentru petreceri, zile de naștere etc, iar vârsta minimă recomandată pentru a juca este de 16 ani.

Serviciu disponibil doar pe bază de programare, în punctul de lucru din Densuș.

AIRSOFT – Berryland

Tragere la țintă cu Pistoale Airsoft (pentru adulți și copii cu vârsta de peste 9 ani, însoțiti de un adult). Berryland a pregătit un teren special pentru toți cei care doresc să se inițieze în tainele airsoft-ului.  Dacă încă nu ești pregătit pentru o experiență airsoft în toată regula, poți începe cu o tragere la țintă cu pistoale airsoft. Aceasta activitate poate fi realizată și de copii (+9 ani) doar sub stricta supraveghere a unui adult!

Airsoft-ul este un joc/sport în care participanții folosesc replici ale unor arme reale, neletale şi echipamente de camuflaj cu scopul de a simula un conflict sau diverse scenarii militare. Astfel se pun în aplicare tactici militare, într-un cadru controlat, organizat, iar scopul fiecărui jucător este să elimine indivizii din echipa adverse.

Serviciu disponibil doar pe bază de programare, în punctul de lucru din Densuș.

Trasee la liber cu bicicletele montane

Trasee la liber cu biciclete /biciclete electrice montane 

O altă activitate plăcută și relaxantă este reprezentată de traseele la liber cu bicilete /biclete electrice montane pe care le oferim în regim de închiriere clienților noștri. Este o activitate plăcută, care nu necesită foarte mult efort și prin care puteți descoperi frumusețea și pitorescul acestor locuri.

Serviciu disponibil doar pe bază de programare, în punctul de lucru din Densuș.