Berryland

Complexul Recreativ Berryland

Complexul Recreativ Berryland este un concept al firmei Continental Berries ce isi propune sa promoveze frumusetea si bogatia turistica a judetului Hunedoara, un judet incarcat de istorie, legende si obiective turistice. Ideea initiala apartine insa clientilor nostri, care ne-au vizitat in anii trecuti in cautarea fructelor de padure cu gust autentic romanesc si isi exprimau dorinta de a poposi si de a se relaxa, in mijlocul naturii. 

Atunci ne-am gandit sa amenajam locul si sa oferim clientilor niste bancute si foisoare pentru a putea poposi. Insa, iata ca de la aceasta idee, am ajuns astazi la acest minunat complex recreativ unde adulti si copii deopotriva, se pot relaxa si totodata se pot distra intr-un cadru de poveste!

Activități

In prezent avem o serie de activitati in aer liber, gandite pentru toate varstele care de abia asteapta sa fie descoperite! Culesul fructelor de padure cu gust autentic romanesc, jocuri de masa pentru adulti si copii, ping pong, billiard, mese de fotbal si de hochei, pana la saune si ciubere, toate sunt concepute pentru a petrece momente unice in compania celor dragi, departe de zgomotul si agitatia urbana (CLICK AICI PENTRU ACTIVITATI)

Gastronomie

In acelasi timp, Complexul are si o oferta gastronomica variata, dar si sucuri, freshuri, smoothie-uri, granizade, inghetata etc. (CLICK AICI PENTRU OFERTA GASTRONOMICA)

Evenimente

Mai mult decat atat, Berryland organizeaza diverse evenimente tematice, in special in timpul weekendului, insa oricine isi poate organiza propriul eveniment alaturi de noi, in inima naturii (CLICK AICI PENTRU EVENIMENTE)

BERRYLAND - MAI MULT DECÂT UN POPAS

Insa Berryland urmareste in viitorul apropiat adaugarea de noi activitati interesante, pentru ca timpul petrecut aici sa fie plin de distractie. De aceea, pentru vara anului 2022 se vor adauga urmatoarele activitati: echitatie, ferma de pasari, trasee la liber cu biciclete montane, paintball si airsoft.
Urmeaza totodata si o extindere a acestui complex cu o zona de cazare tip glamping, unde clientii vor avea la dispozitie 42 de carute decorate traditional, fiecare reprezentand un judet al tarii. In acelasi timp, planul de extindere urmareste si crearea unei piscine cu apa sarata, extrem de benefica pentru sanatatea tuturor.

Asadar, Complexul Recreativ Berryland este un loc de poveste, in care vei putea petrece momente de relaxare si neuitat in inima naturii, la poalele muntilor retezat, alaturi de prieteni si familie!

Te asteptam cu drag!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *