Despre fructe

Vremea căpsunelor la Berryland!

Este vremea capsunelor cu gust autentic romanesc Continental Berries!

La sfarsit de mai, inceput de iunie, natura de la poalele Retezatului incepe sa inverzeasca iar culturile de capsuni sa dea roadele sale cele mai ravnite: capsune dulci si aromate, cu gust autentic romanesc!

Atat adultii cat si copiii sunt pasionati de aceste fructe de padure rosiatice, zemoase, suculente si cu un parfum inconfundabil. Iar la Berryland, poti trai o adevarata experienta in natura, culegandu-ti propria portie de capsune proaspete, direct de pe culturile noastre.

Benficiile

Iar mai jos, ai o serie de beneficii si proprietati ale consumului regulat de capsune, in cazul in care nu te-ai convins de puterea acestor fructe pentru minte, trup si suflet:

  • Intaresc sistemul imunitar fiind o sursa excelenta de vitamina C- o portie de capsuni iti asigura 50%din necesarul zilnic
  • Ajuta la mentinerea unei vederi sanatoase prin continutul mare de vitamine
  • Lupta impotriva cancerului prin continutul mare de luteina, zeaxantina si acid elagic, antioxidanti cu puternice proprietati anti-cancer
  • Scad nivelul de colesterol datorita continutului ridicat de fitochimicale care contracareaza efectele lipoproteinelor LDL. Consumul regulat de capsuni reduce lipidele din sange impedí and ca acestea sa se depuna pe peretii arterelor.
  • Intarzie aparitia ridurilor datorita vitaminei C, antioxidant care contribuie la productia de colagen. Iar datorita acidului elagic, se previne distrugerea colagenului si inflamarea pielii, acestea fiind principalele cauze ale aparitiei ridurilor.
  • Si nu in ultimul rand, au un numar redus de calorii per portie sí o cantitate redusa de zaharuri, ceea ce le face aliatul excelent al persoanelor care doresc sa slabeasca sau care sufera de diabet.

Berryland te asteapta cu drag in Bretea Romana incepand cu luna iunie si iti ureaza spor la cules de capsune cu gust autentic romanesc!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *